SateliTV.net v slovenščini - moj portal o satelitski, kabelski in zemeljski televiziji
sobota, 27.4.2024.
kje sem?: začetna stran
SateliTV.net logo
branja: 6513
1. septembra startamo z novimi programi

POP NON STOP: Neskončen paket zabave !

Avtor teksta: Vito Plavčak, 22.8.2011. ob 11:29
POP TV bo jeseni ponudil prvi slovenski naročniški paket - POP NON STOP. Ta bo ponujal šest programov: POP KINO, POP KINO2, POP BRIO, POP FANI, POP OTO in POP SPOT.

POP NON STOP je s svojo programsko vsebino enovito in celovito namenjen slovenskim gledalcem, ki si želijo več ekskluzivnih vsebin na enem mestu. Zaživel bo 1. septembra, na voljo pa bo gledalcem, ki sprejemajo digitalni signal prek operaterjev Telemach ali T2.

POP NON STOP je prvi in edini slovenski naročniški paket, ki ponuja filmske premiere, najnovejše serije, priljubljene in PREMIERNE DOMAČE ODDAJE, prvi program s SINHRONIZIRANIMI risankami in veliko glasbe.

Neskončno filmska POP KINO in POP KINO 2

POP KINO bo s 150 velikimi filmskimi uspešnicami na mesec, neodvisnimi filmskimi produkcijami in največjimi hollywoodskimi uspešnicami navdušil tudi najbolj zahtevne ljubitelje filmov. Ob filmskih poslasticah vseh žanrov bodo na voljo tudi dodatne vsebine v obliki novičk iz sveta filma, portretov filmskih zvezd, posebnih filmskih tem in dogajanja iz Hollywooda.

POP KINO 2 je komplementaren programu POP KINO, kar ljubiteljem filmov zagotavlja še večjo izbiro in še več filmskih užitkov s kar 120 večnimi filmskimi klasikami na mesec in vsak dan s ŠTIRIMI zimzelenimi uspešnicami.

Na POP KINO 2 pa bodo na sporedu tudi preostale tekme Lige prvakov, ki se z novo sezono vračajo v svojem največjem prestižu.
KINO PREMIERE V SEPTEMBRU: ASSASINATION OF JESSE JAMES (Jesse James), SUPERBAD (Super hudo), MEN WHO STARE AT GOATS (Možje, ki strmijo v koze), HARRY BROWN (Obupani Harry), INCREDIBLE MRS. RITCHIE (Neverjetna gospa Ritchie), EVILENKO (Evilenko), GOLA RESNICA, LIONS FOR LAMBS (Jagenčki in levi), PINK PANTHER 2 (Rožnati Panter), MACGRUBER (Macgruber), ASSASSINATION OF HIGH SCHOOL PRESIDENT(Napad na srednješolskega predsednika), SWEENEY TODD: DEMON BARBER OF FLEET STREEET (Sweeney Todd: Hudičev brivec), BAD LIEUTENANT: PORT OF CALL NEW ORLEANS (Pokvarjeni poročnik: New Orleans), ELITE SQUAD (Elitni vod), PUSHER (Diler), PUSHER 2 (Diler 2), NINE (Devet).

Neskončno nasmejan POP FANI

POP FANI bo ponujal širok nabor zabavnih serij in najboljših filmskih komedij za vse generacije, ki so željne smeha in zabave.

Poleg filmov in popularnih serij bodo na sporedu tudi domače uspešnice minulih let. Na POP FANI pa prihaja tudi popolnoma nova humoristična oddaja domače produkcije NORCI NA DELU, ki nastaja v sodelovanju s produkcijsko hišo HIŠA IDEJ. Skrita kamera bo ''za nos potegnila'' marsikaterega Slovenca in zabavala gledalce.

FANI PREMIERE V SEPTEMBRU: NORCI NA DELU (nova domača zabavna oddaja) TWO AND A HALF MAN (Dva moža in pol – zadnja sezona s Charlijem Sheenom), BIG BANG THEORY (Veliki pokovci – popolnoma nove sezone), INBETWEENERS (Mulci), OFFICE (Pisarna – prvič v Sloveniji originalna, britanska verzija), MR. SUNSHINE (Gospod sonček), I.T. CROWD (Računalničarji), LUD, ZBUNJEN, NORMALAN (najuspešnejša zabavna serija na balkanu z Mustafo Nadarovičem v glavni vlogi), RENO 911 (Reno 911) …

Neskončno živahen POP BRIO

POP BRIO je program živahnega značaja, ki ponuja najnovejše in najpopularnejše serije, namenjene ženski publiki in vsem tistim, ki imajo ženske radi. Ponuja predpremiere novih sezon priljubljenih serij, poleg tega pa POP BRIO privablja gledalce tudi s predpremiernimi serijami lastne produkcije PRO PLUS, filmskimi klasikami ter tujimi in domačimi resničnostnimi šovi.

BRIO PREMIERE: NA TERAPIJI (nova slovenska nadaljevanka z Igorjem Samoborom v glavni vlogi), The Big C (Veliki R, najbolj pričakovana serija letošnjega poletja), Drop Dead Diva II (Diva za umret – nova sezona), Privileged (Razvajenki), Lost Girl (Izgubljeno dekle), In Plain Sight (Skrite priče, nove sezone), Mentalist (Mentalist, popolnoma nova nadaljevanja ene najbolj priljubljenih serij na svetu), Law & Order: Criminal Intent (Zakon in red) …

Na POP BRIO septembra prihaja prva domača predpremiera. Na sporedu bo nova odlična domača nadaljevanka NA TERAPIJI - nov format nadaljevanke, ki popelje gledalce na vznemirljivo in fascinantno potovanje po svetu psihoterapije. Od ponedeljka so petka bodo gledalci spoznali pet različnih primerov, življenjskih zgodb, ki se bodo skozi dialog odvijale, reševale in zapletale hkrati.

Na terapiji je nadaljevanka, ki je zaradi izjemno kakovostnega scenarija in dialogov, edinstvenega formata in avdio-vizualnega dela nekaj posebnega. In izjemna je tudi njena igralska zasedba. Glavno vlogo terapevta Romana bo zaigral eden vodilnih slovenskih igralcev, večkrat nagrajeni Igor Samobor. Od ponedeljka do petka pa bodo v nadaljevanki zaigrali tudi Jana Zupančič (Maša), Marko Mandić (Matej), Nika Manevski (Zarja), Maša Derganc (Dana), Dejan Spasič (Aleš) in Silva Čušin (Ema).

Neskončno razigran POP OTO

POP OTO je PRVI in EDINI slovenski celodnevni SINHRONIZIRANI otroški program in obljublja VES DAN ZABAVE za najmlajše. Program ponuja obilico zabavnih trenutkov za vse generacije otrok, tako za najmlajše, predšolske otroke, kot tudi za osnovnošolce. Sinhronizirane risanke in oddaje bodo popestrile dan in zabavale otroke, pa tudi odrasle.

OTO PREMIERE: Octonauts (Hobonavti), Beyblade Metal Fusion (Beyblade), Grozni Gašper (Horrid Henry), Bakugan: osvajalci Gundalije (Bakugan Gundalian Invaders), Raziskovalka Dora (Dora The Explorer), Angelina Ballerina (Angelina Balerina), Danny & Daddy Duet, Sabrinino skrivno življenje (Sabrina Secrets Of Life), Pingvini iz Madagaskarja (Penguins Of Madagascar), Horseland (Dežela konjičkov).

Neskončno glasen POP SPOT

POP SPOT bo ponudil najnovejše videospote glasbenikov svetovnega formata, glasbene uspešnice vseh časov, koncerte velikih zvezdnikov, legendarne hite različnih obdobij in novosti z domače glasbene scene. Pestra ponudba popularnih glasbenih zvrsti bo zadovoljila apetite vseh ljubiteljev glasbe.

DVA MESECA BREZPLAČNO!

Cena mesečnega paketa POP NON STOP, ki bo vključeval šest programov, bo znašala 11,99 EUR. Ob uvedbi paketa si bodo lahko gledalci celoten september in oktober vseh šest programov ogledali brezplačno!

POP NON STOP predstavlja enega največjih medijskih projektov zadnjih let v Sloveniji. Ne gre le za izjemno bogat vsebinski del, ki bo zadovoljil res vse okuse. POP NON STOP je popoln paket, pisan na kožo slovenskega gledalca. Pri izboru vsebin smo za vseh šest programov tehtno in precizno upoštevali naše gledalce, njihove želje in navade. In veseli smo, da jim bomo lahko od septembra ponudili nekaj več - neskončen paket zabave s poudarkom na ekskluzivnih vsebinah domače in tuje produkcije.
Gorazd Slak, vodja projekta POP NON STOP

Za več informacij o paketu POP NON STOP obiščite popnonstop.si.



ostale novice iz te rubrike

Katere TV programe bi dodali v paket TOTAL TV ?
CARTOON NETWORK
MEZZO
CARTOONITO
THE VOICE
MAGIC TV
AKTUAL TV
SPORTSKA TELEVIZIJA
JUGOTON TV
MEDIASET ITALIJA
BALKANICA MUSIC TV
glasuj
Rezultati
Copyright © 2024 SateliTV.net Slovenija. Vse pravice si pridržujemo. Design: ZONA.