SateliTV.net v slovenščini - moj portal o satelitski, kabelski in zemeljski televiziji
nedelja, 2.10.2022.
kje sem?: Satelitska televizija
SateliTV.net logo
branja: 379

V TOTAL TV Slovenija danes prične z oddajanjem nov program ASTRA .

Avtor teksta: Vito Plavčak, 6.7.2022. ob 7:10
Telemach kot prvi v Sloveniji v svojo programsko shemo vključuje program Astra medijske hiše Pro Plus, ki ponuja pester nabor serij in filmov iz regije Adriatik. Njegovi uporabniki lahko odslej neomejeno uživajo v najboljših serijah regionalne produkcije, kot so Območje brez signala, Sence nad Balkanom in Najini mostovi. Program je vsem Telemachovim uporabnikom, novim in obstoječim, od danes na voljo brez doplačila. Telekomunikacijski operater Telemach še naprej pospešeno nadgrajuje svoje storitve. Potem ko je aprila v svojih paketih fiksnih storitev EON občutno povišal internetne hitrosti in junija vanje dodal izjemno priljubljeni video na zahtevo VOYO, ga zdaj ekskluzivno bogati še s programom Astra medijske hiše Pro Plus. Gre za nov tematski program, ki prinaša bogat in sodoben izbor serij ter filmov iz regije Adriatik, Telemach pa je prvi operater v Sloveniji, ki ga vključuje v svojo programsko shemo. Zato bo ljubitelje dobrih filmov in serij z območja regije Adriatic razveselila novica, da je program brez doplačila vključen v vse pakete EON (Light, Full in Premium) ter pakete Total TV (Start, Extra, Premium).
Na Astri je svoj prostor našla najsodobnejša visokokakovostna video produkcija z najbolj znanimi slovenskimi in regionalnimi televizijskimi obrazi, ki prinaša vsebine za vsak okus. Program je obogaten s priznanimi komedijami, kriminalkami, dramami in dnevnimi serijami, ki bodo čas krajšali predvsem najstnicam in najstnikom, zaljubljenim parom ter vsem, ki iščejo večerno sprostitev po napornem delovnem dnevu. Program bo na voljo sedem dni v tednu, vse vsebine pa so opremljene tudi s slovenskimi podnapisi.

Nagrajene vsebine

Z današnjim dnem bodo lahko Telemachovi uporabniki na svojih napravah med drugimi brezskrbno spremljali nagrajeno dramo Območje brez signala (Područje bez signala) in slovensko serijo Najini mostovi, ki je prejela nagrado Orion za najbolj gledano domače avdiovizualno delo v letih 2020 in 2021. Ljubitelji drame pa zagotovo ne bodo zamudili serij Jutro bo spremenilo vse (Jutro će promeniti sve), Hotel Balkan (Hotel Balkan) in Budva na morski peni (Budva na pjenu od mora).

Posebno mesto v programu imajo tudi kriminalke, kot so Južni veter (Južni vetar), Sence nad Balkanom (Senke nad Balkanom) in Morilci mojega očeta (Ubice mog oca). Ljubitelji in predvsem ljubiteljice dnevnih serij bodo toplo pozdravili Reko ljubezni, Usodno vino in že omenjeno serijo Najini mostovi. Za sprostitev in smeh pa bodo skrbele komedije Dar mar (Dar mar), Kar bo, pa bo (Kud puklo da puklo), Črno-beli svet (Crno bijeli svijet), Šverc komerc (Na granici) in mnoge druge.

Programska shema EON tako postaja še bogatejša in nudi Video klub z več kot 24.500 vsebinami, večino programov v visoki HD ločljivosti in storitev ogled nazaj do sedem dni – vse to prav tako brez doplačila. Najboljšo uporabniško izkušnjo ob ogledu pa omogočajo visoke internetne hitrosti.

Program ASTRA bo deloval v paketu TOTAL TV na programskem mestu št. 7.

info : Telemach

ostale novice iz te rubrike

včeraj ob 7:25GOLD TV Slovenija ponovno na satelitu.GOLD TV ponovno deluje nekodirano na frekvenci 11637 MHz hor. SR 30000 FEC 5/6 DVBS2 8PSK.... 23.9.2022. ob 20:34SPORT KLUB 1 Slovenija ter SPORT KLUB 1 Hrvaška kmalu v HD tehniki.Tako bosta programa SPORT KLUB 1 Slovenija in SPORT KLUB 1 Hrvaška, pričela z oddajanjem v ... 6.9.2022. ob 9:01FOLX TV programi zapustili HOT BIRD ter EUTELSAT 16A.ONE 1 ADRIA, FOLX SLOVENIJA ter ADRIA MUSIC TV ne oddajajo več na fr. 11637 MHz ver. ( transponder ... 3.9.2022. ob 8:16V paketu TOTAL TV ponovno novosti.V paketu TOTAL TV Slovenija je pričel z oddajanjem otroški tv program IDJ KIDS HD. V paketu ... 25.8.2022. ob 8:51Večina programov FOLX TV zapušča satelitsko oddajanje.Čez nekaj dni bo program FOLX TV deloval samo še na ASTRI 19 st. vzhodno na fr. 12148 MHz ... 1.8.2022. ob 14:03Dodatne spremembe v paketu MAX TV SAT.Tako so v paketu MAX TV SAT izključili tudi programa VAVOOM ter LOV IN RIBOLOV. ... 1.8.2022. ob 6:57Spremembe v paketu MAX TV SAT.11512 MHz SR 30000 FEC 3/4 DVB-S2 8PSK SPORT KLUB 2 HD ne deluje več SPORT KLUB 3 HD ne ... 17.7.2022. ob 13:01MEZZO začasno ponovno odklenjen na satelitu.Na satelitu HOT BIRD 13 stopinj vzhodno ZAČASNO nekodirano oddaja program z klasično glasbo ...
Ali bo srbski DTH paket POLARIS MEDIA sodeloval ( program sharing ) z novim bolgarskim DTH paketom NEOSAT, na satelitu BOLGARIJA SAT 1 na 1,9 st. vzhodno ?
Da vsekakor
Nikakor ne
Mogoče
glasuj
Rezultati
Copyright © 2022 SateliTV.net Slovenija. Vse pravice si pridržujemo. Design: ZONA.