SateliTV.net v slovenščini - moj portal o satelitski, kabelski in zemeljski televiziji
sobota, 4.5.2024.
kje sem?:
SateliTV.net logo
branja: 3960

FOLX TV kmalu na satelitu.

Avtor teksta: Vito Plavčak, 11.5.2012. ob 19:28
V letošnjem poletju pričakujemo novo TV postajo ki bo vrtela narodnozabavno glasbo v nemškem jeziku.
V slovensko-avstrijski navezi pričakujemo v letošnjem poletju novo tv postajo, katera bo vrtela narodno-zabavno glasbo v nemškem jeziku.
FOLX TV lahko pričakujemo tako na 16. stopinjah vzhodno, kot na satelitu ASTRA ki deluje na 19. stopinjah vzhodno.
TV FOLX ima večino produkcije že posnete, gre pa za lepo število ansamblov kateri se bodo predstavili v nemškem jeziku.

V času, ki ni naklonjen televizijskemu gledalcu, željnemu zabave, prihaja na male ekrane razvedrilo v pravem pomenu besede. Prihaja Folx tv!

Kaj je Folx tv?

Folx tv je televizija, ki je namenjena vsem glasbenim navdušencem na področju nemško govorečih držav. V celoti zapolnjuje pomembno vrzel v medijskem prostoru televizijskih programov v Nemčiji, Avstriji in Švici. Folx tv je namreč glasbena televizija, ki 24 ur na dan ponuja zgolj razvedrilni program in ogromno odlične domače glasbe, ki ste jo do sedaj imeli priložnost slišati le na radijskih postajah ali zabavah.

Zakaj Folx tv?

Folx tv vam ponuja glasbene video spote vaših najbolj priljubljenih izvajalcev, hite največjih zvezd domače glasbe in pesmi, ki so že skoraj ponarodele. Folx tv zagotavlja najbolj kvalitetno domačo glasbo na enem mestu in spodbuja glasbene izvajalce k še večji odličnosti. Folx tv namreč ni zgolj televizija, ki predvaja video spote. Gledalcem se obetajo številne oddaje razvedrilnega značaja lastne produkcije. Glasbenikom pa ponujamo vrhunsko video produkcijo ter medijsko podporo pri njihovem glasbenem ustvarjanju ter promociji novih skladb. Folx tv postavlja nove standarde in dviguje stare. Gledalca namreč razvaja z izborom najboljšega, kar ponuja glasbena scena, glasbenikom pa nudi možnost razvoja in medijske rasti. Še nikoli ni bilo televizije, ki bi na enem mestu ponudila toliko dobre glasbe in zabave, kot jo lahko Folx tv!

Za koga je Folx tv?

Za Folx tv skrbi ekipa izkušenih televizijcev, ki ustvarjajo vsebine katere temeljijo na zagotavljanju najbolj popularne in sveže domače glasbe zahtevnim gledalcem in povezanosti z okoljem, kjer Folx tv oddaja svoj signal. Folx tv je s svojo pestro, aktualno in raznoliko vsebino namenjena najširšemu krogu gledalcev. Osnovni namen je ponovno zbuditi zanimanje za domačo glasbo in gledalcu ponuditi kar največ možnosti za uživanje v njej. Folx tv je namenjena vsem - mladim, starim in tistim najbolj aktivnim glasbenim navdušencem. Namenjena je tudi glasbenikom samim. Predvsem pa je namenjena vsem ljudem dobre volje, ki si želijo sprostitve ob taktih polk in valčkov.

TV FOLX najdete tudi na naslednjem linku :

http://folx.tv/

ostale novice iz te rubrike

Katere TV programe bi dodali v paket TOTAL TV ?
CARTOON NETWORK
MEZZO
CARTOONITO
THE VOICE
MAGIC TV
AKTUAL TV
SPORTSKA TELEVIZIJA
JUGOTON TV
MEDIASET ITALIJA
BALKANICA MUSIC TV
glasuj
Rezultati
Copyright © 2024 SateliTV.net Slovenija. Vse pravice si pridržujemo. Design: ZONA.