SateliTV.net v slovenščini - moj portal o satelitski, kabelski in zemeljski televiziji
petek, 26.4.2024.
kje sem?:
SateliTV.net logo
branja: 2325

V paketu TOTAL TV pričakujemo ponovno novosti.

Avtor teksta: Vito Plavčak, 5.9.2016. ob 10:12
Z oddajanjem sta pričela nova filmska tv programa. Na frekvenci 10972 GHz ver. SR 27500 FEC 3/5 delujeta tv programa CINESTAR PREMIERE 1 HD ter CINESTAR PREMIERE 2 HD.

V zadnjem času se v družbi TOTAL TV trudijo oddajati vse več in več tv programov v visoki ločljivosti.

V drugi polovici septembra bomo najverjetneje na malih ekranih zagledali še nov glasbeni tv program z imenom IDJ-TV.

Program za žensko populacijo UNIVERSAL CHANNEL pa se je preimenoval v DIVA TV.

Na programu najdemo filme, zabavo, serije ter dokumentarne oddaje.

Mreža NBC Universal International Networks (NBCUIN) je napovedala, da bo na območju Slovenije program Universal zamenjala s programom DIVA. DIVA je eden izmed programov v ponudbi te mreže, ki je namenjen ženski javnosti in bo s predvajanjem začel 1. septembra.

»DIVA je mednarodno uspešna televizijska blagovna znamka z edinstveno vsebino in mnenja smo, da ima velik potencial, da bo všeč tudi gledalcem v Sloveniji,« je povedal Colin McLeod, direktor NBC Universal International Networks za Veliko Britanijo in nove trge. »Z najbolj gledanimi serijami, vrhunskimi dokumentarnimi filmi in izrednimi filmskimi naslovi DIVA gledalce spodbuja, da se razvedrijo, sprostijo in ne skrivajo svoje prave osebnosti.«

Jeseni bo od 27. septembra dalje program DIVA ekskluzivno predvajal najnovejšo dramsko serijo Utrip srca (Heartbeat) s področja medicine, ki jo je navdihnilo resnično življenje in dosežki doktorice Kathy Magliato. V glavni vlogi je Melissa George, ki igra lik doktorice Alex Panttiere, svetovno znane kirurginje za presaditve srca. Serija spremlja njene uspehe in padce pri zahtevnem delu, ki ga opravlja, kot tudi njeno nepredvidljivo zasebno življenje.

Gledalci programa DIVA bodo imeli priložnost uživati tudi v priljubljenih serijah, kot so: Nashville, Talenti v belem (Grey’s Anatomy), Operacija Havaji (Hawaii Five-O), Umori na podeželju (Midsomer Murders) in Midve z mamo (Gilmore Girls), ki se bodo predvajale to jesen. Jesenske filmske premiere bodo zajele hollywoodske uspešnice: Dnevnik Bridget Jones, Bridget Jones: na robu pameti, Notting Hill in About A Boy.

Program Diva je del osnovnega paketa Total TV 1, najdete ga na programskem mestu 41.

ostale novice iz te rubrike

Mislite da se najnovejše kartice TOTAL TV dobro počutijo v DREAMBOXU, ali obstaja možnost da jih " skurite "...?
vse super deluje
res jim je malo vroče
kuhajo se
to ne bom niti testiral
glasuj
Rezultati
Copyright © 2024 SateliTV.net Slovenija. Vse pravice si pridržujemo. Design: ZONA.