SateliTV.net v slovenščini - moj portal o satelitski, kabelski in zemeljski televiziji
sobota, 20.4.2024.
kje sem?:
SateliTV.net logo
branja: 1907

HBO predstavlja....

Avtor teksta: Vito Plavčak, 20.3.2016. ob 17:27
Od 26. marca uživajte v svojih najljubših premierah in vrhunskih vsebinah na treh tematskih kanalih: HBO, HBO 2 in HBO 3. Zabavajte se ob širokem izboru vsebin - ob originalnih HBO dramskih in humorističnih serijah, najnovejših blockbusterjih in filmih vseh žanrov, kontroverznih dokumentarcih in spektakularnih koncertih. HBO – Premiere najnovejših blockbusterjev in serij

HBO ostaja glavni kanal HBO paketa, na katerem boste še naprej gledali ekskluzivne premiere najnovejših hollywoodskih blockbusterjev, vrhunske serije, kontroverzne dokumentarce in spektakularne koncerte. HBO predvaja vsebino 24 ur na dan, zato so vse ključne HBO originalne serije dostopne istočasno z ameriško premiero.


HBO 2 – Zabava za celotno družino

21. marca bo HBO Comedy postal HBO 2, kanal, ki prinaša širok izbor programskih vsebin za celotno družino. Čez dan bodo najmlajši uživali v družinskih filmih in otroških vsebinah, zvečer pa bodo na sporedu komedije, trilerji, akcijski filmi in drame za vsak okus.

HBO 3 – Najboljše HBO zgodbe

HBO 3 je popolnoma nov kanal, namenjen serijam v udarnem terminu.

Uživajte v kultnih serijah, ki so na novo opredelile žanr in postale del kulture, ali pa skupaj z milijoni gledalcev spremljajte nove serije prepoznavne po HBO kvaliteti in izvrstnosti. Poleg najbolj zaželjenih hitov ameriške HBO produkcije, novi kanal prinaša tudi priljubljene serije drugih studiev, kot tudi serije HBO Europe produkcije.

Program dopolnjujejo tudi previdno izbrani filmi, ki se predvajajo čez dan ali v poznih večernih urah.

ostale novice iz te rubrike

Ali bi bila dobrodošla novost na satelitu EUTELSAT 16 A tudi glasbeni tv program AKTUAL TV ?
Vsekakor da.
Mogoče pa res.
Ne rabimo tega programa.
glasuj
Rezultati
Copyright © 2024 SateliTV.net Slovenija. Vse pravice si pridržujemo. Design: ZONA.