SateliTV.net v slovenščini - moj portal o satelitski, kabelski in zemeljski televiziji
sobota, 27.4.2024.
kje sem?:
SateliTV.net logo
branja: 7547

Novosti na satelitu EUTELSAT 16 A .

Avtor teksta: Vito Plavčak, 27.3.2012. ob 16:04
Na balkanskemu satelitu EUTELSAT 16A se vrstijo novosti kar pogosto. Večina novosti se nanaša na paket TOTAL TV, nekaj na slovenski transponder, katerega oddaja STN iz Doba pri Domžalah , nekaj pa je tudi ostalih novic. V petek 30.3.2012 pričakujemo v paketu TOTAL TV filmsko novost. FILM + bo zamenjal ime ( FOX MOVIES ) oddajati pa bo začel za vse države kje posluje TOTAL TV. Še vedno pa naj bi oddajali filme ter nadaljevanke.

VISION TV ( nekdanji TOP MUSIC ) je prenehal z oddajanjem. Najverjetneje so težave povezane z denarjem.

Nacionalna RTV iz Bosne in Hercegovine ( kot pravijo neuradne novice ) ne bo oddajala na TURKSATU ( v viaccessu ) kot je bilo prvotno mišljeno.

Kot je znano naši redakciji se na 16. stopinjah vzhodno pripravlja na oddajanje nekaj programov ( 1 frekvenca ) iz Bosne in Hercegovine. Nekateri naj bi oddajali v viaccessu nekateri kot nekodirani programi - no počakajmo na 5. mesec.

Ali bosta BHT 1 ter BH RADIO 1 na tem satelitu ? V kolikor so z družbo EUTELSAT " poračunali z starimi grehi " bo to vsekakor spet v igri. Veliko bolje kot da iščejo v teh dneh po nebu kakšen ruski satelit...

ostale novice iz te rubrike

Katere TV programe bi dodali v paket TOTAL TV ?
CARTOON NETWORK
MEZZO
CARTOONITO
THE VOICE
MAGIC TV
AKTUAL TV
SPORTSKA TELEVIZIJA
JUGOTON TV
MEDIASET ITALIJA
BALKANICA MUSIC TV
glasuj
Rezultati
Copyright © 2024 SateliTV.net Slovenija. Vse pravice si pridržujemo. Design: ZONA.